Revânzători

Ecran eSell

AXEVO este importator și distribuitor pentru multe mărci de piese auto și accesorii, precum Misfat, Protechnic, BSG sau Radaelli. În plus, prin platforma noastră dedicată revânzătorilor, eSell, puteți comanda direct din cel mai mare stoc de piese auto originale Ford din România.

Devenind revânzător AXEVO beneficiați de:

  • discount garantat pentru toate piesele auto din stoc
  • acces la cel mai mare stoc de piese auto originale Ford din România
  • acces la platforma noastră dedicată revânzătorilor, eSell*
  • un consultat de vânzări care se ocupă de contul dumneavoastră și pe care-l puteți suna pentru informații suplimentare sau când doriți să faceți o comandă telefonică
  • acces exclusiv la ofertele speciale și promoțiile AXEVO

*eSell

eSell este o platformă online de vânzări business-2-business online cu o interfață ușor de folosit, logică și prietenoasa, care permite clienților en gros să obțină rapid toate informațiile necesare pentru a putea lua cea mai buna decizie de achiziție.

eSell pune la dispozitia clientilor sai cel mai mare stoc de piese auto originale FORD din Romania.

eSell conține și oferă informații tehnice suplimentare acelor repere care prezintă un risc sporit de identificare eronată.

eSell propune utilizatorilor săi atât piese de schimb auto originale Ford, cât și două alternative pentru acestea, constând în piese de o calitate similara cu cele OE și piese din categoria „economică”, cele din urma fiind repere ce îmbină într-un raport corect calitatea cu prețul.

Majoritatea mărcilor aftermarket prezente în eSell este importată doar de AXEVO. Piesele sunt mai întâi verificate și testate de către cateva service-uri auto partenere și abia apoi sunt promovate în platforma noastră online.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să luați legătura cu cel mai apropiat reprezentant de vânzări AXEVO: București, Oradea, Târgu Mureș, Pitești și Focșani.

Abonare la newsletter

... Se incarcă! Vă rugăm să așteptați câteva momente...
Facebook Google+