Despre noi

AXEVO este unul dintre cei mai dinamici furnizori de piese auto originale și aftermarket care activează pe piața din România.

Rețeaua actuală a companiei AXEVO distribuie piese de schimb originale și aftermarket prin cele șase magazine de profil din țară, situate în București, Târgu Mureș și Oradea.

Calitatea serviciilor este oferită de logistică unică de aprovizionare, care asigură o disponibilitate continuă și transparentă prin livrări rapide și punctuale efectuate gratuit, cu flota proprie, în orașele în care AXEVO are puncte de lucru sau prin intermediul curieratului rapid pentru orice alt punct din țară.

Calitatea produselor noastre este garantata de furnizorii europeni de elita cu care colaboram de multi ani, avand in unele cazuri exclusivitate in distributia brandurilor proprii ale acestora.

Atuul nostru principal consta in gradul de pregatire si experienta de peste 15 ani in domeniu al consilierilor de vanzari AXEVO, experienta ce le permite acestora sa ofere clientilor solutii si sfaturi realmente utile.

Platformă de vânzări B2B: eSell

Revânzătorii au acces la eSell, o platformă online de vânzări unde pot consulta în timp real stocul din depozitele AXEVO și comanda produse la prețuri foarte bune. La ora actuală, în cadrul eSell poate fi consultat cel mai mare stoc de piese auto originale Ford din România. Vizitați secțiunea revânzători pentru mai multe detalii.

 

Abonare la newsletter

... Se incarcă! Vă rugăm să așteptați câteva momente...
Facebook Google+