AXEVO este distribuitor pentru marca PROTECHNIC

Produsele Protechnic® devin din ce în ce mai populare în fiecare an în rândul clienţilor din toată Europa.

Marca Protechnic® include produse care provin de la furnizori renumiţi din sectorul auto. În multe cazuri este vorba despre producători care furnizează produse pentru montajul iniţial.
Piesele auto de schimb sub marca Protechnic® au apărut în 2004 în Polonia. Introducerea acestora reprezintă răspunsul la cerinţele în creştere de pe piaţă, pentru a oferi tuturor utilizatorilor de maşini o alternativă de produs bun la un preţ convenabil.

De pe 6 mai 2005 Protechnic® este o marcă înregistrată, protejat de legea brevetelor în toată Europa. Acest fapt reprezintă garanţia de provenienţă şi de calitate ridicată a acestor produse.

Punctul forte al mărcii este gama întreagă de piese de schimb pentru sistemul de frânare la care se alătură articulaţiile, pompele de apă, ştergătoare, iar în curând arbori şi amortizatoare.

Pentru a garanta clienţilor noştri cea mai înaltă calitate a produselor le supunem unui proces de control constant, care începe înainte de apariţia produselor pe piaţă.

Procesul de producţie este monitorizat de ingineri care au grijă în mod constant ca toate produsele să întrunească cerinţele standardelor europene. Rezultatele acestor analiza sunt factorul esenţial care verifică dacă produsul poate fi introdus în oferta Protechnic®.

Toate piesele din oferta Protechnic® prezintă certificate de calitate a produselor şi garanţie pentru un an.

Abonare la newsletter

... Se incarcă! Vă rugăm să așteptați câteva momente...
Facebook Google+